Menu

Produktinformation

I du Milde Etc laver vi tøj i naturbaserede materialer, som kroppen kan ånde i. Vi arbejder primært i viscose jersey, ren viscose, bomuld og uld og udelukkende med Oekotex- og GOTS certificerede materialer. Alle materialer er europæisk fremstillede fra Italien, Frankrig, Portugal og Tyskland og alle relevante certifikater fornyes og indhentes årligt. Vi syr på en familieejet systue i det sydvestlige Polen og sikrer med nærproduktion minimal CO2 belastende transport. Vores ansatte arbejder under EUs arbejdslov.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produktion mere og mere miljøvenlig, og arbejder kun med europæiske og ansvarsbevidste leverandører, som benytter Lenzing viskose, samt producenter der genanvender fibre i produktionen af bl.a. jaquard. 

Vores ønske er at tilbyde tøj, som er til at bevæge sig i, i modeller som fremhæver dine fortrin og hjælper med til at mindske de evt "bagdele" vi alle har. Vores mission er samtidig at tilbyde farverigt kvalitetstøj til flere kvindestørrelser, således at vi i efteråret leverer str M-5XL og fra foråret 2020 leverer i str S-5XL.

Vi laver tidløs slowfashion og udkommer med 2 årlige kollektioner. Vi er meget bevidste om at antallet af kollektioner og styles vi laver pr. kollektion. 

Vi producerer udelukkende i den bedste stofkvalitet, der findes på markedet, inden for den pågældende stof/materialetype og du kan derfor gøre brug af dine du Milde Etc styles i meget lang tid, såfremt du følger vores anvisninger for vask og brug og vælger den størrelse, der passer til dine mål.