Menu

Om os

Velkommen til du Milde Etc - et søstermærke til du Milde.

Du Milde Etc er et søstermærke til vores eksisterende mærke du Milde, som blev etableret i 2008.
Bag mærkerne står de 2 søstre, Rikke Hjordkvist Vahle (CEO) og Mette Hjordkvist (Head of design and production).

du Milde Etc er opstået efter flere års ønsker, fra kunder og forhandlere, om et tøjmærke, som tilbyder farverigt tøj i høj kvalitet og ikke mindst til kvinder med kurver op til str. 5XL.

Begge mærker designes i Danmark af Mette Hjordkvist. Modeller og print er forskellige fra de to mærker, men der spores naturligvis lidt fælles DNA, qua hendes designstreg.

Modeller og mønstre konstrueres af vores 2 konstruktører i Danmark og Polen, og sys derefter på vores systue i Polen.

Med du Milde etc. har vi skabt en linje af styles til den feminine krop med kurver. Styles man kan føle sig velklædt og godt tilpas i og som skiller sig ud på den gode måde med smukke print og velsiddende faconer. 

Vi arbejder i naturbaserede materialer der som minimum er Oeko-Tex Standard 100, STeP by Oeko-Tex, BCI (BetterCottonInitiative) og /eller GOTS certificerede materialer. Alle vores materialer er alle produceret i Europa, i kvaliteter og materialer, hvor vi har været kompromisløse ift valg af leverandører og produktionsformer.

Vi arbejder primært med viscose lavet af Lenzings EcoVero fibre (FSC/PEFC) - se evt. denne film om fibrene: 

https://www.youtube.com/embed/MdusVWsR5LY?rel=0)

men også i bomuld, der er lavet af certificerede fibre, og jaquard, hvoraf nogle er produceret af genanvendte fibre.

Vi har bevidst valgt at producere et begrænset antal af hver style dels til gavn for miljøet, dels for at tilføre et unika touch til mærket. 

Alle stofrester genbruges enten via re-design eller gives bort til velgørenhed i vores produktionsland, Polen. At vi producerer vores tøj i Polen, af europæiske materialer betyder også, at vi belaster miljøet mindst muligt på transportfronten. 
 
Vi laver tidløs slowfashion og udkommer med 2 årlige kollektioner. Vi er meget bevidste om antallet af kollektioner og styles vi laver pr. kollektion, da vi ikke ønsker at overfylde markedet med tøj. Det er for os helt naturligt at arbejde så klima-klogt som muligt på alle de parametre vi kan.
 
Sammen med kollektionen finder du vores lækre strømper i 4 størrelser og mange skønne farver. Vi har et af Danmarks største udbud af farvede kvalitetsstrømper og med deres Oekotex Certificering betyder det, at de er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier. Det sikrer dig et sundt valgt - ikke bare af kjole men også af strømpe.