Menu

Handelsbetingelser

www.dumildeetc.com ejes og drive af

HS af 28. maj 2019 ApS
CVR: 40541772
Volk Møllevej 24
8960 Randers SØ
Email: info@dumildeetc.com
Tlf: 29884250

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer af private forbrugere på www.dumildeetc.com.

AFTALEINDGÅELSE

Når ordre er afgivet på webshop vil køber automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer der er bestilt.

BETALING

du Milde Etc. modtager betaling med nedenstående betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Visa/Dankort
Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron
Udenlandsk Mastercard, Meastro, Visa/Electron

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.
 
Visa/Dankort
Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron
Udenlandsk Mastercard, Meastro, Visa/Electron  

En reservation på et debit kort vil altid være 30 dage selvom betalingen annulleres. Kun din bank kan ophæve reservationen. For at ophæve reservationen skal du blot sende dokumentation om betalingen er annulleret til din Bank – så kan de fjerne reservationen. En reservation bliver slettet, når beløbet er bogført på din konto

Levering

du Milde Etc. sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) normalt 3-5 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af megen forsinkelse (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender du Milde Etc. naturligvis en ny leverance uden beregning – hvis varen er på lager.

Fragt i DK 60,00 kr. Køb over 1200,00 ekspederes fragtfrit.

Fragt EU DK 150,00 kr. 

Fragt øvrige markeder - send os en mail på webshop@dumildeetc.com.

Nyhedsbreve

Takker du ja til vores nyhedsbrev, vil dit navn og email adresse registreres hos vores udbyder af nyhedsbrevssystem - Mailchimp. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet. Det kan du gøre ved at sende os en e-mail eller ved at klikke på frameldelses-linket i nyhedsbrevene, vi udsender.
 
Til udsendelse af nyhedsbreve anvender vi i nogle tilfælde profilering baseret på dit/dine køb. Det vil sige, at vi kan målrette vores nyhedsbreve, så du i nogle tilfælde vil modtage nyhedsbrev med tilbud/nyheder baseret på dine tidligere ordrer hos os.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.  

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen af varen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@dumildeetc.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Med mindre andet er aftalt, skal du selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi beder dig returnere varen i den originale emballage.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du intet kan få eller kun kan få noget af beløbet tilbage.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Er varen værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du har aftalt andet medos. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

www.dumildeetc.com
v/HS af 28. Maj 2019 ApS
Allegade 38
4690 Haslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Brug derfor ikke pakker uden omdeling eller efterkrav som returneringsmetode. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

VAREN SKAL RETURNERES

www.dumildeetc.com
v/HS af 28. Maj 2019 ApS
Allegade 38
4690 Haslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Brug derfor ikke pakker uden omdeling eller efterkrav som returneringsmetode. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos dumildeetc.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige er Rikke Hjordkvist Vahle, CEO du Milde. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@dumildeetc.com.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Rikke Hjordkvist Vahle. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

via Klageportalen for Nævnenes Hus:

https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højste 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindt 720 kr. Det koster et gebur at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet idn sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her:

https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling

Har du bopæl uden for Danmark i et andet EU-land, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
https://www.dumildeetc.com/fortrydelsesformular.pdf